Продукти

Създайте продуктов каталог бързо и лесно с няколко клика на мишката

Продуктов каталог

Oрганизирайте продуктите в онлайн магазина Ви в неограничен брой категории и подкатегории. Избирайте предварително зададени от вас параметри, описващи подробно всеки продукт.

Категории, параметри и филтри

Добавяйки продукти във Вашия онлайн магазин, Вие ще можете да ги огранизирате в неограничен брой категории и подкатегории, спрямо предлагания от Вас асортимент.

Предварително зададените от Вас параметри и стойности към тях (пр. цвят, размер и др.), Ви дават възможност да опишете подробно всеки продукт, бързо и лесно. Същите тези параметри можете да зададете, като филтри в онлайн магазина си, като това улеснява потребителите да намерят и изберат търсения от тях продукт.

Ценови варианти

eCart.bg Ви позволява да задавате различни ценови варианти за един продукт, като Вие решавате кога и дали всички варианти да бъдат видими. Цената на продуктите може да варира спрямо количество в опаковка, разфасовки и др. по Ваше желание.

Снимки към продуктите

За да представите продуктите си възможно най-качествено, платформата Ви позволява да добавите неограничен брой снимки към всеки продукт.
Необходимо е само файловете да не са по-големи от 1.4 MB, и да бъдат във форматите JPEG, JPG, PNG, GIF.

Състояния на продуктите

За всеки от продукти в онлайн магазина ще можете да избирате статуси, като промоция, разпродажба, нов продукт и намален продукт.

Скрити бележки

Към всеки един продукт платформата дава възможност да въведете съдържание, което ще бъде скрито за потребителите и видимо само за администратора на онлайн магазина например търговска отстъпка, наличност, служебни бележки и др.

Започни онлайн бизнес без РИСК !

Меню