Какво е eCart ?

eCart.bg е платформa за електронна търговия от типа SAAS (Software as a service), която дава възможност всеки да създаде свой собствен независим електронен магазин, без първоначална инвестиция.

Предимства

Без първоначална инвестиция

Започвайки своя онлайн бизнес, чрез eCart.bg няма да Ви се налага да инвестирате големи суми в изграждането и поддръжката на Ваш онлайн магазин. С платформата на еCart.bg Вие ще можете бързо и лесно да започнете да продавате, като ще имате единствено месечен абонамент и функционалности, отговарящи на Вашите нужди и потребности.

Постоянен съпорт и неостряваща платформа

Нашият екип е съставен от професионалисти, които ежедневно проучват и следят новите тенденции в онлайн бизнеса. Това им дава въможност да развиват постоянно платформата.

Ние, екипът на еCart.bg, ще Ви съдействаме при стартирането на Вашия онлайн магазин.  Ще Ви помагаме при работата с платформата, както и  ще отговорим на всички въпроси от Ваша страна.

Без разходи за хостинг

Вашия електронен магазин в  eCart.bg, не се нуждае от хостинг, защото е cloud базиран (използва облачна услуга).  Това ще Ви спести ежемесечните разходи за хостинг и Ви гарантира 100% сигурност на данните.

Различни решения за различните бизнеси

Ние пестим време и средства на клиента, като предлагаме гъвкави абонаментни планове. Вие сами ще можете да изберете пакет, който отговаря на Вашите нужди, като можете да разчитате на нашия професионален съвет.

Системата на еCart.bg позволява промяна на месечния Ви абонамент, така че разраствайки Вашия бизнес Вие ще имате достъп до все повече и повече възможности.

Допълнителни услуги

Ние ще се погрижим Вашия нов онлайн магазин да отговаря на всички Ваши изисквания. Ще можете да се възползвате от допълнителни услуги, като индивидуален дизайн, прехвърляне на база данни продукти от съществуващи магазини и др. Повече информация за предлаганите от нас допълнителни услуги можете да намерите тук.

Започни онлайн бизнес без РИСК !

Меню